Hulpmiddelen

 
Hulpmiddelen

logo-burchhornen

Buchrnhornen - Lopen zonder zorgen

Als voeten uw aandacht opeisen. U belemmeren tijdens de dagelijkse bezigheden. Dan is ons doel ervoor te zorgen dat u weer kunt ‘Lopen zonder zorgen’
Buchrnhornen, Lopen zonder zorgen

 

logo-medireva

MediReva - Specialist in medische hulpmiddelen
MediReva is dé leverancier van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen in Nederland. Onze mensen denken uitsluitend in de beste oplossingen en doen hun werk met passie. Wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. MediReva combineert dan ook professionele dienstverlening met persoonlijke aandacht.

 

logo-medicura

Medicura - Uw specialist in medische hulpmiddelen
Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen. Deze services verzorgen wij voor zowel particulieren als zorginstellingen.

 

logo-medipoint

Medipoint zorg- en welzijnshulpmiddelen
Medipoint is een grote aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

 

logo-rollon

Roll-on Mobility Care
Roll-on Mobility Care is een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van nieuwe en gebruikte revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met een handicap of beperking.

 

logo-welzorg

Welzorg de aanbieder van (zorg)hulpmiddelen
Welzorg is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

 

© 2020 Stichting Platform Gehandicapten Valkenswaard - Forever happy online with a GraagGoedOnline.nl cloud website or webshop - Sitemap