Vakantie

 
Vakantie

logo-blauwegids

De Blauwe Gids

De Blauwe Gids biedt mensen met een beperking onbezorgd vakantieplezier.

 

logo-bungalowpark

Mindervaliden bungalows - Aangepaste bungalows
Ook lichamelijk gehandicapten en mindervalide gaan graag op vakantie. Om ook deze mensen een fijne vakantie te bezorgen, bieden diverse vakantiepark ketens aangepaste bungalows aan. Deze aangepaste vakantiebungalows hebben diverse aanpassingen voor mensen met beperking, zodat ook zij een fijne vakantie kunnen vieren. Op deze webpagina een overzicht van toegankelijke parken en bungalows.

 

logo-dwarslaesieorganisatie

Lijst Reisorganisatie
Op een webpagina van de Dwarslaesie Organisatie Nederland  vind je een overzicht van reisorganisaties en reisgidsen die zich speciaal richten op mensen met een mobiliteitsbeperking.

 

logo-hulpdienst

Hulpdienst Côte d'Azur
Ook als rolstoelgebruiker wil je gewoon op vakantie en aan de Côte d’Azur biedt de Hulpdienst Côte d’Azur u deze mogelijkheid: een verblijf in een compleet rolstoeltoegankelijke stacaravan (met allerlei aanvullende diensten zoals ADL-assistentie, hulpmiddelen en aangepast vervoer), op een grote camping direct aan de Middellandse Zee, vlakbij St. Tropez !

 

© 2020 Stichting Platform Gehandicapten Valkenswaard - Forever happy online with a GraagGoedOnline.nl cloud website or webshop - Sitemap