Vervoer

 
Vervoer

logo automaatje

ANWB AutoMaatje Valkenswaard

Met ANWB AutoMaatje Valkenswaard vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten tegen een geringe onkostenvergoeding. Neem twee werkdagen van tevoren contact op met de lokale ANWB AutoMaatje-coördinator van Cordaad Valkenswaard. Telefoon: 06 20 86 28 03. Deze zoekt een vrijwilliger en belt je terug als er een chauffeur beschikbaar is en schat de totale vergoeding in (€ 0,30 per kilometer plus eventuele parkeerkosten). Op het afgesproken moment staat de vrijwilliger voor de deur. Je rekent na afloop contant af met de vrijwilliger.

 

logo-ns

Nederlandse Spoorwegen

Hulp bij reizen met een functiebeperking. De website in samenwerking met de N.S. waar u hulp kunt regelen bij het reizen met openbaarvervoer is gewijzigd. Zie de NS website.

 

logo-taxbus

Taxbus
Regionaal vervoer voor ouderen en gehandicapten met WMO-indicatie. Bel voor informatie: 0800 - 023 - 1820. Reserveren: 0800 - 023 - 4795. Voor meer informatie bekijk de Taxbus website.

 

logo-valys

Valys

Valys is sociaal-recreatief vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Valys brengt u waar u met het lokale vervoerssysteem niet kunt komen. Voor een bezoek aan familie of vrienden of fijn een dagje op stap met de kleinkinderen. Met Valys krijgt u voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt. Kijk voor meer informatie op de Valys website.

 

logo-9292

9292 Openbaar Vervoer
Alle informatie over reizen met bus, tram, metro en trein. Informatie vanaf dichtsbijzijnde bushalte of treinstation, met aansluitingen en overstapplaatsen. Kijk voor meer informatie op hun 9292 Openbaar Vervoer website.

 

© 2020 Stichting Platform Gehandicapten Valkenswaard - Forever happy online with a GraagGoedOnline.nl cloud website or webshop - Sitemap