Onze doelgroep

01 June 2017

 
Onze doelgroep

Het Platform heeft dringend behoefte aan nieuwe en vooral jongere leden voor ons Platform.

Het Platform Gehandicapten Valkenswaard zet zich al ruim 20 jaar in om toegankelijkheid en deelname aan de samenleving te bevorderen voor mensen met een beperking.

Om dit te realiseren is het noodzakelijk dat wij ons door mensen met een beperking of mensen die daarmee affiniteit hebben, kunnen laten adviseren en inspireren om dat werk te doen. Zij zijn de echte ervaringsdeskundigen die kunnen aangeven waar er knelpunten zijn en hoe die op te lossen. Om een evenwichtige leeftijdsopbouw van onze stichting te hebben en te houden hebben wij dringend behoefte aan vooral jongere en minder jongere mensen (tot 50 jaar), die onze gelederen kunnen versterken.

In de praktijk is het moeilijk om die mensen te vinden en te bereiken. Hebt u zelf een beperking, of wilt u ons helpen onze doelstelling te realiseren, schroom dan niet en meld u aan voor een oriƫnterend gesprek.

Neemt u contact op met onze secretaris, Stephan Borgers:
gehandicaptenvalkenswaard@gmail.com of bel 06 13 99 57 88

Onze doelgroep
© 2020 Stichting Platform Gehandicapten Valkenswaard - Forever happy online with a GraagGoedOnline.nl cloud website or webshop - Sitemap