Vervoer

 
Vevoer

logo-ns

NS

Hulp bij reizen met een functiebeperking. De website in samenwerking met de N.S. waar u hulp kunt regelen bij het reizen met openbaarvervoer is gewijzigd. Lees deze informatie.

 

logo-taxbus

Taxbus
Regionaal vervoer voor ouderen en gehandicapten met WMO-indicatie. Bel voor informatie: 0800 - 023 - 1820 reserveren: 0800 - 023 - 4795. Voor meer informatie bekijk de website.

 

logo-valys

Valys is sociaal-recreatief vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Valys brengt u waar u met het lokale vervoerssysteem niet kunt komen. Voor een bezoek aan familie of vrienden of fijn een dagje op stap met de kleinkinderen. Met Valys krijgt u voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt. Kijk voor meer informatie op hun website.

 

logo-9292

9292ov
Alle informatie over reizen met bus, tram, metro en trein. Informatie vanaf dichtsbijzijnde bushalte of treinstation, met aansluitingen en overstapplaatsen. Kijk voor meer informatie op hun website.

 

© 2018 Stichting Platform Gehandicapten Valkenswaard - Voor altijd gelukkig online met een GraagGoedOnline.nl cloud website of webshop - Sitemap